Breinvlaag 2009-028b. De vlag uit voor Beatrix.

Op 31 januari mogen de vlaggen weer uit, omdat Koningin Beatrix die dag jarig is. Daar ben ik dan ook wel aan toe. Sinds 17 mei vorig jaar viel er niets te vlaggen. Ja vlaggen op 15 december, Koninkrijksdag, mocht wel, maar alleen zonder wimpel en dat is toch minder voor de verstokte vlaggeraar (vlaggenier?).

Wist u, dat er na zonsondergang niet meer gevlagd mag worden? Er wordt een uitzondering gemaakt voor grensrechters. Om hen niet buitenspel te zetten mogen zij na zonsondergang toch de vlag hijsen, bij kunstlicht. De KNVB experimenteert komende maanden met het vlaggen met wimpel bij een doelpunt van het Nederlands Elftal.

 

Vlaggen om te flirten met je buurjongetje blijft toegestaan.Categorieën:regels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: