Breinvlaag 2009-028c. Goedkoper…

080511_5562

Tweedehands automobielen.

Vorig jaar mei vierden wij vakantie in de Schotse Hooglanden. Heerlijk rustig. Fijne wandelingen op aangename hoogtes. Prachtige vergezichten. Plotseling stoomden er wel 50 Rolls Royces op. Het geluid van hun scheepsmotoren ontnam mij elke neiging tot relativeren. Ontroerend was de wijze waarop een herautachtige met zijn staf het aanmeren van al die kajuiten begeleidde. Men zoefde op het teken van de ceremoniemeester zo de parkeerhavens in, om daarna een lunch te gaan gebruiken. De leeftijd van hun stuurlui deed vermoeden, dat je voor zo’n schip lang gespaard moest hebben tegen hoge rentes. Ze schijnen dit jaar wel wat goedkoper te zijn dan vorig jaar …Categorieën:Foto's, Geld, Humor, kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: