Breinvlaag 2009-253a Brommers kiek'n

Gôj met brommers kiek’n? zegt een Twentse puber nog altijd tegen een (Twents) deerntie als hij (in het fietsenhok van de school) met haar wil rommelen. Het schoolfietsenhok is daarom in Twente sinds jaar en dag cultureel erfgoed. Waar scholen tegen de vlakte gaan, blijven fietsenhokken overeind. Je ziet ze in nieuwbouwwoonwijken, maar ook midden in weilanden, als stille getuigen van de leergier van de jonge scholier. Nergens is men zo op herhaling gesteld als in het Twentse fietsenhok. Het brommers kiek’n lijkt in die regio nooit te vervelen. Wel worden de Tukkers steeds creatiever. Brommers blijken steeds vaker kratten bier en het fietsenhok wordt sluiks omgebouwd tot schuur. In die schuur hangt bijna altijd een dartbord en de pijlen vliegen je om de oren – net als het bier. Zij die niet hoeven te darten, omdat ze een deerntie op schoot hebb’n, zijn het gelukkigst. Dat ligt bij bijen wel even anders. Als de mannelijke bij is uitgedart in het koninklijke fietsenhok wordt hij buitengezet. Voor altijd. En een dar met hartzeer is pas echt een brommer. Die wil je niet tegenkomen. Wist u trouwens, dat darren tot de beste schuurders op de bijendansvloer behoren? Koninginnetjes, maar ook prinsesjes zijn mede daarom dol op dansen en op darren. Maar een dar danst niet om te flirten en, helaas voor de dar, een koningin versieren is het laaste wat de dar doet. Daarom moet hij dood van die lompe koningin.Categorieën:Meisjes en jongens, sexy, Zoenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: