Breinvlaag 2009-338b Mexicaanse griep

Schielijk schoot schele Schelto tussen de klamme lappen (tsjonge wat zijn er weinig voornamen die beginnen met ‘sch’). Op Schiphol was hij ziek geworden na een bad trip to abroad. Hij had koorts en wilde tegen zijn vrouw aankruipen om weer beter te worden, zij had tenminste de griepprik ontvangen. Zijn hoofd maalde, maar waar dat hoofd ook naartoe kroop, Schelto voelde zich wat Alina Kiers haar broodje warm vlees noemde.

Als je koorts hebt, bevindt zich het warme vlees overal, vooral je hoofd zit er vol mee, neus en ogen zijn één groot druiprek. Stomen helpt, maar niets is minder opwindend dan een broodje warm vlees in een Turks bad. Niet om in te nemen. Ever felt like a double cooked Mexican wrap? Don’t do this at home. Niet geschikt voor kinderen tot drie jaar. Pas op, bejaardenoversteekplaats.

Klamme lappen en warm vlees… Hij ijlde dat hij klaar kwam op een schoon en fris bedje sla met peper en zout en sliep zijn ziekte af. Het ziekenhuis wenst u smakelijk eten.Categorieën:Humor, Sloerig in de rakker

2 replies

  1. Ons sterftecijfer is afgerond minder.

  2. ik krijg het er warm van…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: