Tenerife

Op Tenerife, in Puerto de la Cruz om preciezer te zijn, kost het wegslepen van je auto ongeveer net zoveel als drie keer uit eten gaan in een goed restaurant – voor Annemiek en mij samen en niet in Amsterdam, welteverstaan.

Daar sta je dan. Iedereen die het gezien heeft kijkt je smalend aan, niemand weet waar de uniformen je auto heen gesleept hebben, iedereen stuurt je het bos in. Uiteindelijk vind je de wagen terug, onbeschadigd, dat wel! Je betaalt, voor het goede doel natuurlijk, want de slepersfamilie eet er minstens een week van. Oom agent zegt sorry en strijkt het grootste deel op. Iedereen blij 😉

Afijn, we hebben er dus maar een wandelvakantie van gemaakt.Categorieën:Geld, Humor, regels

1 reply

  1. heerlijke wandelman van me ! 😉 XA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: