Breinvlaag in de stad van Franz Kafka

Praag is de stad van de ‘paarse krokodil’, der ‘Frants’ ist immer noch da. Je vindt er Kafkaeske beelden in en buiten het museum dat zijn naam draagt. Op de (noord)westelijke oever van de Moldau, in de buurt van de Karlov Most (de Karels Brug), naast het Kampa museum om precies te zijn, troffen wij grote gezichtloze beelden van mensenkinderen. De kinderen op hun beurt vermaakten zich er kostelijk mee, zij vonden ze niet vreemd…

 

geengezichtP

 KafkaCategorieën:kunst, Meisjes en jongens, School, Schrijven, Verhalen

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: