Toffe fee

Witte wieven waren – ooit – toffe feeën. Mijn eerste condoom kocht ik met een knalrood hoofd, maar dat was mij niet aan te zien, dacht ik. In de Achterhoek had ik mijn eerste ‘op kamers ervaring’: Late tiener oog in oog met mooi meisje achter de kassa van drogisterij, hooguit 16. Tiener had haar vader of moeder verwacht, maar bestelt toch met overslaande stem pakje condooms. “Ik zou die met toffeesmaak nemen”, zei zij “want dat vind ik lekker”.

20150414_145919Categorieën:fietsen, Meisjes en jongens, natuur, sexy, Uncategorized, Zoenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: