ZKV: plagerijtje aan de kassa

Kassa supermarkt, jong knulletje komt aanlopen in mijn rij, of hij even tussendoor mag, “Ik hep enkelt één flessie cola”, munten al in de hand. Echter, we staan voor een pinkassa met een strenge kassajuf! “Geef mij je geld maar”, zeg ik, “dan pin ik wel voor jou mee”. Hij geeft mij zijn kleingeld. “Wacht je even tot ik afgerekend heb, als jij intussen mijn boodschappen in mijn karretje gooit zijn we tegelijk klaar, goed?… ” Hij doetut en samen lopen we naar buiten. Goeie deal” zei hij nog. De wereld kan nog wel onschuldig zijn 😉Categorieën:Geld, Humor, Meisjes en jongens, pensioen, regels, School, tijd, Uncategorized, Verhalen

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: