Breinvlaag 61 Zing, vecht, huil, Stem, laat je horen …

De winter is voorbij willen de meeste van onze weermannen en -vrouwen ons laten geloven. De stemming zit er bij hen al goed in. Maar juist die stemming vandaag op 3 maart kan de kou pas definitief uit de lucht halen zou ik willen zeggen. Zo heb ik nog wel een benauwende vraag op deze stemdag: komen alle dieren met hun politieke partijen vandaag uit hun holen en krijgen ze tijd van leven van de Partij van de wilde beesten die in Vrijheid alles aanvreten wat deze lente juist weer Groen wilde gaan bloeien?

Het zou mooi zijn als de winter daadwerkelijk samen met de stembus gesloten zou kunnen worden vanavond, morgen gezond en opgewekt weer op, bivakmutsen en hoofddoekjes tot de volgende winter in de kast, haren los en zin in het voorjaar.

Wat kiest u, opdat het ons allemaal vrolijk stemt na vandaag?Categorieën:Dieren

1 reply

  1. Wrauwwww, ik lust hem rauwwwwww en jij moet ook op je woorden letten mannetje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: