Dwaalgasten

Dwaalgasten zijn meestal zoogdieren, die om minstens twee tegenstrijdige redenen op het verkeerde moment op de verkeerde plaats zijn. Een bekend voorbeeld is de potvis die bij Wassenaar op het strand zijn dood vond eind vorige eeuw. De potvis had in Wassenaar niets te zoeken en had daar dus niet aan moeten spoelen. Eigen schuld dikke bult, de maalstroom in, en rondom, zijn hoofd brak hem op.

Onderzoekers voerden destijds aan, dat het afgedwaalde arme schaap:

  1. Zijn natuurlijk richtingsgevoel kwijt was door ongestructureerde turbulentie in ondiep water en/of
  2. Het einde der tijden zijn schaduw vooruit wierp

Wanneer beesten dood neervallen, kan dat niet simpelweg het gevolg zijn van de natuurlijke loop der dingen, dat is de meeste geleerden te min. Bij onderzoekers als groep, kan het immers vriezen en dooien tegelijk.

Ook de man, als soort, kan een dwaalgast zijn. Een nog te drogen hangende (jonge)man piest graag om het verst met zijn soortgenoten, althans in zijn natuurlijke habitat. De exemplaren die hierbij de olympische limiet niet halen, verlaten vaak de groep in diverse richtingen. Sommigen worden als dwaalgast met ‘liefde’ opgenomen in een kloostergemeenschap, waar, zoals bekend, de olympische gedachte niet op doping wordt gecontroleerd. Wat begint met kleien en bidden met de handen boven de dekens, gaat vaak naadloos over in het maltraiteren van jonge jongens, daar helpt geen lieve moeder-overste aan. Wel? Onder (oud)broeders en nonnen vind je nogal eens dwangmatig afgekickte dwaalgasten. Evident, dat de oudere dwaalgast zijn/haar vroegere frustratie van het niet ver genoeg kunnen vèr zijken probeert af te wikkelen op jonge weerloze dwaalgasten.

Laatst las ik dat een universiteit onderzoek gedaan had naar het effect van gewichtloosheid van sperma in de ruimte – nu onzichtbaarheid nog.

De onderzoeker, desgevraagd, zou liever met echte mensen experimenteren dan met muizen. Ik stel voor om wat vieze geestelijken en andere zedendelinquenten mee te sturen.

Misschien is dat wat ooit bedoeld is met predestinatie?Categorieën:Dieren, Geloof, regels, Wetenschap

2 replies

  1. ik dwaal liever jouw kant op xa

  2. Neemt u vooral een van onze Finse artsen mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: